Иззеха голямо количество различни видове наркотици при акция на ОД на

...
Иззеха голямо количество различни видове наркотици при акция на ОД на
Коментари Харесай

Иззеха голямо количество марихуана, кокаин, амфетамин и екстази във Варна и Добрич

Иззеха  голямо количество разнообразни типове опиати при акция на ОД на МВР-Варна, извършена под надзора на Окръжната прокуратура в града.

Претърсени са два адреса - във Варна и в Добрич, както и автомобил . Открити са марихуана, кокаин и амфетамин, както и голям брой таблетки екстази.

Общото количество марихуана, открито при претърсванията, е близо 8800 грама , откритият амфетамин е към 1500 грама , конфискувани са и близо 500 грама кокаин.

В жилищата са открити и конфискувани електронни везни, а от адреса във Варна са конфискувани 7850 лв.. 35-годишен мъж от Добрич е арестуван за 72 часа , като следва да му бъде пожелан непрекъснат арест, оповестиха от прокуратурата.
 Прокуратура
Предстои привличането му към наказателна отговорност за държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции.

Информация за следствието пред медиите изнесоха прокурор Радослав Лазаров - представител на Окръжна прокуратура-Варна и шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи в града старши комисар Андрей Ангелов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР